Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: yardım ederseniz sevinirim :)  (Okunma Sayısı 532 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
seyfo95
Sarı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : Şubat 22, 2010, 12:31:05 am »

Arkadaşlar ben 15 yaşındayım eskiden taekwondo ya gitmiştim yeşil mavi kuşak olmuştum sonra bundan 3-4 sene önce bırakmak zorunda kalmıştım şimdi tekrar taekwondo ya başladım ilk gün hiç iyi değildim çoğu şey aklımdan çıkmış hoca beni hızlı bir şekilde biraz çalıştırcağını ve benim performansıma göre yeşil mavi yada altında bir kuşaktan devam ettirceğini söyledi ben kesinlikle yeşil mavinin altında bir kuşaktan devam etmek istemiyorum bunun için 1 hafta evde kendim çalışıcam bana nasıl ve nelere çalışmamı önerirsiniz şimdiden çok teşekür ederim Gülümseme

ForumTKD
Administrator
Sarı

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Şubat 22, 2010, 01:55:33 pm »

Öncellikle kemer bilgilerinizin daha önceden tasdik olması lazım. Eğer kemeriniz daha önceden federasyonca tasdik edilmediyse hocanızın size bu kemeri verme yetkisi olmayacaktır. Yani beyaz kemerden başlayıp yeniden yükselmeniz gerekecektir.

Federasyon kimlik kartınızda yazan sicil numaranızla www.turkiyetaekwondofed.gov.tr adlı resmi web sitesinden sol menüde sicil kontroldan sorgulamanızı yapınız.

Evde kendi başınıza çalışmak istiyorsanız, yeşil maviye kadar olan poomseler Il Jhang , Ee Jang ve Sam Jang'dır. Bu 3 poomseyi google'dan veya youtube'dan aratarak rahatlıkla bulabilir ve inceleyebilirsiniz. Bunları çalışmanız yeterli olacaktır. Tabi ki sadece evde yapılan çalışmayla bir yere varmanız kolay değildir.

O yüzden antrenmanları kesinlikle aksatmamınızı ve poomseleri hocanızla beraber çalışmanızı şiddetle öneririm.

Saygılarımızla,
ForumTKD.Com

seyfo95
Sarı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Şubat 22, 2010, 06:26:23 pm »

taekwondo federasyonuna kayıtlıyım ilginiz için teşekür ederim Gülümseme

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: